Wordt een snellere loper zonder blessures

Gedaan met opeenvolgende blessures of prestatie plateau’s die je niet kan doorbreken. Door dit 12-weken krachtschema beloof ik je plechtig dat jij een sterkere, snellere én blessure vrije loper gaat worden.

in dit 12-weken krachtschema voor lopers komt het volgende aan bod:

Specifieke oefeningen voor sneller te lopen

Blessure preventie om je zwakke punten op te trainen en te kunnen blijven genieten van het hardlopen

Extra tips om het meeste uit je trainingen te halen

Hey, ik ben Lisa Geybels.

Ik ben zelf een fervente loopster en heb de afgelopen jaren verschillende cursussen gevolgd om het theoretische gedeelte met mijn eigen ervaringen te kunnen koppelen. 

Zelf heb ik jammer genoeg ook al met blessures gezeten, maar ik heb geleerd hoe ik deze kon genezen, voorkomen én er zelfs sterker uit te komen. En deze kennis wil ik met jou delen in dit 12-weken krachtschema voor lopers.

Hoe dit krachtschema werkt?

Elke week kan je je schema downloaden én krijg je ook toegang tot video’s die wat extra uitleg geven over de oefeningen zelf.

Je gaat zien dat sommige weken ook een bonus video bevatten met extra informatie.

Op het einde van de 12-weken leg ik je uit hoe je dit schema kan blijven hergebruiken. 

Je bent slechts één stap verwijdert naar het worden van een betere, snellere én blessure vrije hardloper.

Geloof me, dit schema heb ik zelf gevolgd om sterker uit mijn blessures te komen en ik deel deze kennis graag met jou. 

FAQ

Nee, dit programma is zo ontwikkelt dat je dit gewoon thuis kan doen. Het enigste dat je nodig hebt is een resistance band die je heel gemakkelijk online kan aankopen.

Het 12-weken kracht schema voor lopers geeft je elke week 2 trainingen die tussen de 30 en 45min duren.

Ja, als je ook de juiste loop trainingen uitvoert. Dit kracht programma voor lopers gaat je spieren sterker en explosiever maken, maar om sneller te kunnen lopen moet je natuurlijk ook de toegewezen interval trainingen uitvoeren.